Mediamarkt is de bekendste elektronicawinkel van Nederland en geroemd vanwege het enorm grote assortiment. Meerdere malen per jaar houdt Mediamarkt en uitverkoop en biedt het kortingen op haar elektronica assortiment. Zo is er bijvoorbeeld de BTW vrije dagen Actie, zijn er de Mega Deals en Dagaanbiedingen en natuurlijk de 3 halen 2 betalen sale. Maar wanneer vinden deze uitverkoopperiodes plaats? En hoe groot zijn de kortingen tijdens de Sale en Uitverkoop?

Mediamarkt BTW Actie 2017

De kortingsactie waar half Nederland ieder jaar naar uitkijkt is de BTW Actie van Mediamarkt. Dit evenement vindt ieder jaar eind januari plaats. Op alle producten wordt een korting gegeven die exact even hoog is als het BTW bedrag dat je moet betalen. Hierdoor lijkt het alsof je helemaal geen BTW hoeft te betalen. Mediamarkt neemt deze kosten voor haar rekening. Meer informatie over de volgende Mediamarkt BTW Actie 2017 vind je op deze pagina.

Bekijk hier de Mediamarkt sales >>

Mediamarkt Mega deals

Iedere week weer biedt Mediamarkt flinke kortingen op een groep producten. De aanbiedingen zijn vervolgens een week lang geldig en na afloop van de week zijn er weer andere elektronicaproducten afgeprijsd als Mega Deal. Je vindt de Mega Deals in de folder. De kortingen bedragen tientallen procenten en in het geval van duurdere producten zoals computers of televisies bespaar je dus honderden euro’s tijdens de Mega Deals Sale.

Dagaanbiedingen

De Dagaanbieding is een special aanbod van een enkel artikel tegen een bodemprijs. Iedere dag weer is er een ander artikel de Dagaanbieding. De ene dag is het dus een telefoon, de dag erna een televisie en de dag daar weer na misschien wel een laptop. De Dagaanbieding is geldig tot middernacht en zolang de voorraad strekt. Je ontvangt de dagaanbieding dagelijks in je e-mailbox door je op te geven via deze link.

3 halen 2 betalen

Een andere leuke actie is de 3 halen 2 betalen kortingsactie. Het 3 halen 2 betalen wordt meerdere malen per jaar georganiseerd en tijdens deze uitverkoop kan je, zoals de naam al aangeeft, 3 artikelen kopen en hoef je er maar 2 te betalen. Het is dus vooral interessant wanneer je meerdere elektronicaproducten nodig hebt. Of misschien zoek je bijvoorbeeld wel drie games tegelijk zodat je erna maandenlang lekker kunt gamen.

Uitverkoop en Sale Mediamarkt

Black Friday Sale

In Nederland een van de voorlopers op het gebied van de Black Friday Sale. Deze uitverkoop valt ieder jaar weer op de vierde vrijdag van de maand november en is afkomstig uit de Verenigde Staten.

Bekijk hier de Mediamarkt sales >>

Cyber Monday

Via de webwinkel is het de maandag na Black Friday alweer feest. Dan is het namelijk Cyber Monday (maandag na Black Friday) en wordt er op de webshop gestrooid met enorme kortingen. Sla je slag en bestel voordelig tijdens de Black Friday sale of de Cyber monday uitverkoop.