H&M denk je aan voordelige mode en trendy. Het van oorsprong Zweedse merk Hennes & Mauritz is megapopulair in zowel Nederland en België en heeft honderden winkels. Het is extra populair tijdens de uitverkooptijd, aangezien tijdens de sale de prijzen wel erg voordelig zijn. Maar wanneer begint de uitverkoop? Naast kleding (dameskleding, herenkleding en kinderkleding) verkopen ze ook schoenen, decoratieve producten en cosmetica.

Startdatum wintersale H&M 2018

De datum van de uitverkoop wordt geheim gehouden. Maar door te bestuderen wanneer de wintersale andere jaren begon bij H&M is een startdatum van de uitverkoop wintersale 2018 te voorspellen. De uitverkoop in de winter begon de afgelopen jaren op:

  • 14 december 2015
  • 12 december 2016
  • 13 december 2017
  • ? december 2018

Elk jaar begint de winteruitverkoop half december op een donderdag. Hierdoor begint de wintersale van H&M al tijdens de periode van Kerstinkopen. Zoek je nog een leuk kerstcadeau? Bij Hennes & Mauritz ben je verzekerd van lage uitverkoopprijzen.

Startdatum zomersale H&M 2019

Dezelfde truc kan worden losgelaten op de zomersale. De zomer uitverkoop begon de afgelopen jaren op de volgende data:

  • 11 juni 2015
  • 13 juni 2016
  • 11 juni 2017
  • 12 juni 2018
  • ? Juni 2019

De zomersale 2019 is hiermee iets makkelijker te voorspellen dan de wintersale. Het begin van de zomersale is ongeveer in de tweede week van juni op een donderdag.

Uitverkoop Sale H&M

Uitverkoop Sale H&M

Webshop

Ook online via de H&M webwinkel kan je profiteren van de allergrootste kortingen tijdens de uitverkoop. Gelijkertijd met de winkels staat namelijk ook de webshop van Hennes & Mauritz in het teken van de sale. De online kortingen lopen ook op tot ongeveer 70%. Overigens is er op de website van Hennes & Mauritz het hele jaar door een sectie ingericht met artikelen die met korting worden verkocht.

Solden België

De kortingsweken bij Hennes & Mauritz is één van de grootste happenings op modegebied. Ook in België weten vele modefans de weg naar de H&M te vinden tijdens de sale. De sale heet er overigens solden of koopjes en de datum dat de uitverkoop van start gaat is per wetboek vastgelegd. De wintersolden is elk jaar weer van 3 tot en met 31 januari, de zomersolden van 1 tot en met 31 juli. Het voordeel is dat alle modeketens tegelijk solden hebben, dus je kunt behalve de H&M alle andere modewinkels ook bezoeken en genieten van de solden.